Utbildning - Sekoia

Utbildning

Det är viktigt att alla användare kommer igång med systemet. Därför utbildas ett team med superanvändare som internt fungerar som era Sekoia-experter. Övriga medarbetare behöver faktiskt inte mer än två timmars utbildning. Sedan är alla redo för den digitala arbetsformen.
”Då ett nytt system nämdes var responsen direkt - NEJ! Men då gick på utbildning och var de alla övertygade. Där finns ingenting som kan gå fel. Det är bara att köra och alla kan använda det"
Ida, Undersköterska

Utbildning för superanvändare

Det är viktigt att ha ambassadörer eller superanvändare av systemet för att det ska bli framgångsrikt. När en grupp av medarbetare verkligen förstår och tror på förändringen smittar det av sig på resten av kollegorna.

Personalutbildning

Vi anser att det bästa sättet att lära sig nya saker är att prova själv. Därför får alla medarbetare möjlighet att testa systemet inom trygga ramar. Det är här som inriktning och gemenskap säkerställs i utbildningen i Sekoia.

Go-Live

Go-Live är avslutningen på utbildningen. Det är här Sekoia på allvar ska testas i skarpt läge i vardagen. Vi finns på plats dygnet runt för att besvara eventuella frågor som kan dyka upp.

Utbildning inom trygga ramar

I dialog skapas ramar kring verksamhetens uppbyggnad och det löpande arbetet med Sekoia. Efter utbildningen är ni redo att börja arbeta i Sekoia.
utbildning i guide

Guide till Sekoia

Vi är medvetna om att det viktigaste för varje system är att användarna vet hur man använder det. Det innebär att vi utöver vår guide, som visar steg för steg hur en uppgift ska lösas, har tagit fram en utbildningsmodul.
Sekoia support och universum

Sekoia Universum

I universum kan ni hitta alt om hur Sekoia fungerar och se video guider. Här får ni också inspiration till hur ni kan få ut så mycket som möjligt av Sekoia.